Over ons

Michelle Smeets

Michelle Smeets is de oprichter, CEO en imker van Imkerij deBIJdrage. Michelle is geboren in Schotland en woont sinds 2005 in Nederland, sinds 2017 in Maasniel (Roermond).

Een aantal jaar geleden heeft Michelle een imkercursus gevolgd uit interesse in de natuur. Inmiddels is ze een ervaren imker die graag haar kennis deelt met anderen. De laatste jaren heeft Michelle verschillende aanvullende cursussen gevolgd (Drachtplanten, Voortgezet Imkeren) en is nu bezig met de opleiding tot Leraar Imkeren. Ook assisteert ze BIJ de cursus voor beginnend imkers.

DaarBIJ vindt ze het erg belangrijk om over te brengen hoe onmisbaar BIJen (en andere insecten) zijn voor de mens en voor het leven op aarde en geeft advies over bio-diversiteit.

Peter Smeets

De man van. Peter mag af en toe helpen met het zware werk, het bouwen van de BIJenkasten en het BIJhouden van deze website.

Becca Smeets

Onze dochter is student Social Studies, pedagogisch medewerker BIJ de Stichting Kinderopvang Roermond en verdient haar dagelijkse portie honing als marketing executive van de imkerij.

Matthew Smeets

Matthew is de web designer en reserve chauffeur van de imkerij, naast zijn werk als professioneel programmeur en activiteiten BIJ het Rode Kruis.

——

Op dit moment (april 2023) heeft de imkerij 18 volken die op verschillende plaatsen rond Roermond staan, aan beide kanten van de Maas. Wilt u ook BIJen in uw tuin ? Hier kunt u daar meer over lezen.

Verkooppunten

Op ons woonadres, aan de Bredeweg 15, is ook de winkel en de imkerij gevestigd. De honing van de imkerij is ook te koop BIJ Huys en Hof (Buggenum), BIJ De Notenwinkel van Roermond (Munsterplein), Koffie Thee Winkel Roermond (Schoenmakersstraat) en de lokale VVV (Markt).

——

Doneren aan de imkerij ? Dat kan via Uw BIJdrage aan deBIJdrage