Over ons

Michelle Smeets

Michelle Smeets is de oprichter, CEO en imker van Imkerij deBIJdrage. Michelle is geboren in Schotland en woont sinds 2005 in Nederland, sinds 2017 in Maasniel (Roermond).

Een aantal jaar geleden heeft Michelle een imkercursus gevolgd uit interesse in de natuur. Inmiddels is ze een ervaren imker die graag haar kennis deelt met anderen. Op het moment volgt Michelle een cursus Drachtplanten en assisteert ze bij de opleiding voor beginnend imkers.

Daarbij vindt ze het erg belangrijk om over te brengen hoe onmisbaar BIJen (en andere insecten) zijn voor de mens en voor het leven op aarde.

René Niessen

René heeft zich in 2021 ontpopt (…) tot onmisbare assistent-imker. Sinds het voorjaar loopt hij stage op de imkerij en heeft hij zelfs zijn eigen BIJenvolk. René is de gitarist van de veelbelovende band Stanford.

Peter Smeets

De man van. Peter mag af en toe helpen met het zware werk, het bouwen van de BIJenkasten en het bijhouden van deze website.

Rebecca Smeets

Dochter Rebecca is student Onderwijsassistente en medewerker bij de Lidl en verdient haar dagelijkse portie honing als marketing executive van de imkerij.

Matthew Smeets

Matthew is de web designer en reserve chauffeur van de imkerij, naast zijn werk als professioneel programmeur en activiteiten als evenementen coördinator bij het Rode Kruis.

——

Op dit moment (oktober 2021) heeft de imkerij 20 volken die op verschillende plaatsen rond Roermond staan, aan beide kanten van de Maas. Wilt u ook BIJen in uw tuin ? Hier kunt u daar meer over lezen.

Op ons woonadres, aan de Bredeweg, is ook de winkel en de imkerij gevestigd. De honing van de imkerij is ook te koop bij Huys en Hof (Buggenum) en bij De Notenwinkel van Roermond (Munsterplein).

——

Doneren aan de imkerij ? Dat kan via Uw BIJdrage aan deBIJdrage